Du visar för närvarande Hälsningar från Kina

Hälsningar från Kina

DSC_5007DSC_5007DSC_5007
Nu är jag sedan ett par dagar i Beijing, där jag skall göra min akupunkturpraktik med början på måndag. Idag har jag tillbringat hela nästan hela dagen vid Temple of Heaven och parken runtomkring. Där finns mycket att titta på och stora träd som skuggar skönt. Vi har säkert haft över 30 grader idag – det går åt mycket vatten. Jag har också för andra dagen i rad avnjutit fantastiskt välgörande fotmassage och snappat upp ett och annat litet knep. Att kunna prata lite kinesiska är en fantastisk dörröppnare till det kinesiska folket. De är inte så vana att västerlänningar försöker prata deras språk så det är otroligt tacksamt.

DSC_3127

Tillbaka är jag sedan i slutet av september. Jag har praktiken öppen från och med den 26/9. Det går som vanligt att boka redan nu via hemsidan.

Karin Stenberg

Karin Stenberg är verksam inom Personlig utveckling och Komplementär medicin sedan snart 20 år. Hon driver företaget Healthy Habits i Kristinehamn och Tyresö där hon ger behandlingar och håller kurser och föredrag på temat hälsa.

Lämna ett svar