I vår kropp pågår hela tiden tusentals processer. Så länge dessa är i balans och flödena i kroppen fungerar som de ska är vi friska, smärtfria och har gott om energi.
Kineserna har länge vetat – och modern forskning har nu bekräftat – att vi påverkar dessa processer hela tiden med våra tankar och känslor. Det innebär att vi genom att ändra vårt sätt att reagera på omvärden även i stor grad kan påverka vår hälsa!

Vill du på djupet komma tillrätta med din hälsa så rekommenderar jag därför att du som tillskott till dina behandlingar hos mig eller någon annan även går en kurs i Silva Ultramind ESP. Det här är en mycket spännande kurs där vi hårdtränar vår hjärna, leker med vår intuition och lär oss att gå ner i djup avslappning på bara ett par ögonblick. Du får lära dig enkla men mycket effektiva mentala tekniker för att befrämja din hälsa, dina relationer och ditt liv i allmänhet.

Många av oss lägger tid och energi på fysisk träning. Kanske tänker vi också på hur vi äter för att vi ska må bra. Det man lätt missar är hur otroligt viktiga dina tankar och ditt känsloliv är för ditt mående. Man fastnar lätt i invanda känslolägen och tankemönster – men det finns vägar ut! En av de kraftfullaste redskapen vi har för att gå vidare i livet och hamna i flöde är intuitionen. I vårt samhälle läggs sällan vikt vid att uppmärksamma och stärka denna fantastiska kompass vi alla fått med oss i livet. När du dammar av den och får instruktion om hur du kan använda den så kommer det att göra skillnad i din vardag.

KURSLEDARE: Karin Stenberg www.silvakurs.se och www.healthyhabits.nu  073-639 7275

 

KOMMANDE KURSER

KRISTINEHAMN 

En underbar kurs! Vi lägger den här gången in en extra dag för att kunna jobba lugnare och djupare och mer riktat mot DINA behov. Vi träffas på fredagen kl. 11.00 och slutar söndag kl. 16.00 ca.
Kurs: 14-16/6 2019

Tema på kursen är hälsa och välgång. 

Läs mer och boka kurs här!

           

 

DIN INVESTERING

Kurspris: 3500
Repetition: 1000 kr
Du som gått Silvametoden innan: 2000 kr

För företag tillkommer 25% moms.

Silva Ultramind ESP växte fram ur José Silvas över 20-åriga forskning, med syftet att hjälpa sina barn till ett friskt och framgångsrikt liv. Första officiella kursen hölls på 60-talet. Idag finns olika varianter av kursen i över 100 länder och Silva-metoder utövas av miljontals människor världen över.

Mer information om Silva Ultramind ESP hittar du här!

Lämna ett svar