Det finns hårda och mjuka paket – och så finns det de lyxiga presentkorten! De behöver inte dammas, de behöver inte göras plats för på hyllan eller i garderoben. Att få ett presentkort på en go behandling är som att få ett stycke ren kärlek som man kan plocka fram och ge sig själv när man som bäst behöver!

DIGITALT ELLER FYSISKT I KUVERT

Det finns två sätt att köpa presentkort på Healthy Habits.

Ett digitalt presentkort kan du beställa via knappen nedan och betala direkt på nätet. Kortet kommer i form av en länk som du lätt kan skicka vidare via mejl eller sms. Alltid uppskattat och enkelt till nära och kära som du kanske inte träffar under julen.

Ett fysiskt presentkort kan du köpa av mig direkt på mottagningen.
Ring/sms:a och kolla när du kan komma (073-639 7275) eller boka en presentkorts-köpstid via knappen nedan.Du hittar tjänsten under rubriken ÖVRIGT. 

BEHANDLINGAR OCH PRISER

Jag ger olika typer av massagebehandlingar. Avslappningsmassage, massage för att lösa upp spänningar och knutar, hårdare idrottsmassage och energiflödesmassage. Jag utgår från den svenska klassiska massagen och den kinesiska Tuina-massagen. Om du inte framför specifika önskemål väljer jag själv metod för bästa resultat – oftast en kombination av olika stilar.

MASSAGE 30 min – 450 kr
MASSAGE 45 min – 550 kr
MASSAGE 60 min – 700 kr
MASSAGE 75 min – 900 kr
MASSAGE KROPP OCH KNOPP 90 min – 1100 kr

KINESISK KOPPNING/KOPPNINGSMASSAGE 30 min – 400 kr
MASSAGE OCH KOPPNING 60 min – 700 kr

AKUPUNKTUR FÖR SPÄNDA MUSKLER 45 minuter · SEK 550,00
Med akupunktur ökar man cirkulationen och minskar smärta i spända muskler. Passar bra för spända nacka, axlar, ryggar, armar eller ben.Här kombinerar jag gärna med koppning eller massage för bästa effekt.

LILLA BEHANDLINGSPAKETET 60 min – SEK 700,00
Här inleder vi med ett lite mer djupgåede samtal för att jag ska kunna sätta ihop en lämplig behandlingskombination till dina individuella besvär. Det kan handla om akupunktur, massage, koppning, medicinsk laser, livsstilsråd och/eller mental träning.

STORA BEHANDLINGSPAKETET 75 min · SEK 850,00 Här får du en mer fullständig akupunkturbehandling i kombination med laser eller koppning. Mot slutet några minuter massage om du vill. En lyx i vardagen.

TIPS

Även om du köper ett digitalt presentkort kan du själv göra ett presentkort och ett vackert paket. Var bara noga med att föra över 

– Summan det gäller
– Presentkortsnumret
– Sista giltighetsdatum
– Min hemsida