OLIKA SORTERS MASSAGE

Många går omkring med spända muskler och kronisk smärta utan att ens reflektera över att det går att göra något åt det. Att ha  värk är dock mycket tröttsamt och ofta onödigt.  För att  undvika att hamna där rekommenderar jag att gå regelbundet på massage i förebyggande syfte, särskilt under pressande perioder i livet.

Alla erfarna massörer utvecklar sin egen massagestil. Utifrån de olika kurser och utbildningar man gått och utifrån sin egen personliga fallenhet kommer massagen kännas och påverka dig lite olika hos olika terapeuter. Gemensamt är att massage  används vid t ex muskelspänningar, träningsvärk, svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

Mina massagekunder brukar säga att min massage är hård men inte obehaglig samt att jag knådar igenom musklerna mer än många av mina kollegor. Att jag är duktig på att skanna in ömma områden och knutar med mina händer. Är det sådan massage du gillar så kan det vara värt att prova.

Jag arbetar med fyra olika massagestilar (se nedan). Oftast kombinerar jag dem med varandra. Beroende på vem du är, vad du har för önskemål och framför allt vad du terapeutiskt behöver så skapar jag en anpassad behandling för dig.  Säg dock till om du har några specifika önskemål!

Svensk klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är känd över hela världen och härstammar från Pehr Henrik Ling . Man arbetar med olika typer av strykningar och knådningar

Läs mer »

Orientalisk ansiktsmassage

Denna underbart sköna och avslappnande massage skänker djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Läs mer »

Koppningsmassage

I koppningsmassagen använder man sig av vacuumkoppar i glas eller silikon. Man masserar genom att dra koppen över partier av kroppen eller låter den sitta

Läs mer »

Tui Na

Tui Na massage är en kinesisk behandlingsform som ingår i den Traditionella Kinesiska Medicinen. Syftet med behandlingen är att återställa den energetiska balansen i kroppen och

Läs mer »