TILLFÄLLIGA CORONA-RESTRIKTIONER

Under senaste veckorna har det blivit ett betydligt tuffare corona-läge i landet och vi behöver nu alla dra vårat strå till stacken för att stoppa upp smittspridningen. 

DET VI ALLA HAR ATT FÖRHÅLLA OSS TILL ÄR BLAND ANNAT:

Vi ska undvika att ha fysisk kontakt med andra än dem vi bor tillsammans med. Som fysisk kontakt räknas ett avstånd på 1,5 meter i minst 15 minuter.

– Vi ska undvika ovanstående situation i alla sammanhang utom verkligt medicinskt nödvändiga.

Detta är svårt att uppfylla vid en klassisk massage.

Enligt kinesiskt hälsotänk så beror stelhet och smärta på blockerade energier. Dessa kan bli blockerade bland annat på grund av stress, överansträngning eller trauma. Genom att öka energiflödet i området med olika metoder ur den Traditionella Kinesiska Medicinen får man oftast resultat som är lika bra eller bättre än ren massage. Jag ser därför inte att massagen är medicinsk nödvändig och har därför bestämt mig för att pausa all massagebehandling under den här kritiska corona-perioden.

Du är varmt välkommen att boka tid i alla fall om du har symtom du behöver hjälp med. Redan tidigare jobbar jag till stor del komplementärmedicinskt med den Kinesiska medicinen vid en rad olika åkommor. Du som tänkt dig massage kommer dock istället för ren massage få akupunktur och/eller glaskoppar (som är lätta att desinficera). Läs mer om koppning på https://healthyhabits.nu/koppning/ 

Vill du inte ha den typen av behandling så ber jag dig återkomma när värsta corona-vågen är över. Jag kommer att skicka ut ett mejl till alla kunder när jag startar upp massagen igen. Tack för ditt tålamod!

För din skull och för min skull – för att så många som möjligt ska få uppleva bättre tider snart <3 

Hälsningar/ Karin