VILL DU SATSA PÅ ETT FRISKT OCH HARMONISKT LIV?

Ibland behöver man bara en go massage för att komma i bättre balans med sin vardag. Att  få slappna av och släppa allt ansvar en stund, få njuta av inkännande händer, släppa stress och spänning. Det kan du absolut få hos mig.

Kanske märker du dock att behandlingar du tar är sköna i stunden men inte har någon ihållande effekt på olika symtom som du har. Kanske har dina symtom blivit kroniska? Då krävs det i regel mer än bara massage rent behandlingsmässigt. I detta läge kompletterar jag gärna med t ex akupunktur eller medicinsk laser. Dessutom kan det kräva lite mer engagemang från din sida. Här måste du vara beredd att parallellt med behandlingar ta ansvar över din hälsa och göra förändringar i din vardag. Kort sagt handlar det om att hitta hälsosamma vanor (Healthy Habits). Vad som är hälsosamt för dig beror på dina individuella styrkor och svagheter.

Jag utgår i mitt arbete från den fantastiskt holistiska Traditionella Kinesiska Medicinen och kombinerar den med olika massagetekniker och Västerländsk naturmedicin.

Behövs det så tittar vi även på någon eller några av nedanstående pusselbitar. Min uppgift är att efter bästa förmåga lotsa dig längs vägen mot bättre balans och hälsa.

FYRA PUSSELBITAR TILL HÄLSA

Att jobba med hälsa är som att lägga pussel. För varje bit man lägger skönjer man bilden klarare och motståndet mot att fortsätta lägga bitar minskar ju närmre målet man kommer. Trots det kan det gnaga ordentligt om någon viktig bit fattas!

Följande fyra områden är de viktigaste att komma tillrätta med för att uppnå hållbar hälsa. Klicka på bilderna för att lära dig mer!