VILL DU SATSA PÅ ETT FRISKT OCH HARMONISKT LIV?

Ibland behöver man bara en go massage för att komma i bättre balans med sin vardag. Att  få slappna av och släppa allt ansvar en stund, få njuta av inkännande händer, släppa stress och spänning. Det kan du absolut få hos mig.

Kanske märker du dock att behandlingar du tar är sköna i stunden men inte har någon ihållande effekt på olika symtom som du har. Kanske har dina symtom blivit kroniska? Då krävs det i regel mer än bara massage rent behandlingsmässigt. I detta läge kompletterar jag gärna med t ex akupunktur eller medicinsk laser. Dessutom kan det kräva lite mer engagemang från din sida. Här måste du vara beredd att parallellt med behandlingar ta ansvar över din hälsa och göra förändringar i din vardag. Kort sagt handlar det om att hitta hälsosamma vanor (Healthy Habits). Vad som är hälsosamt för dig beror på dina individuella styrkor och svagheter. Vill du jobba med din hälsa  på denna nivå ska du boka ”HELA DIN HÄLSA – Akupunkur/ Komplementärmedicin.

Jag utgår i mitt arbete från den fantastiskt holistiska Traditionella Kinesiska Medicinen och kombinerar den med olika massagetekniker och Västerländsk naturmedicin.

Min uppgift är att efter bästa förmåga lotsa dig längs vägen mot bättre balans och hälsa.
I detta arbete kan vi komma att titta på din andning, dina tankar och känslor, kost och röresle.