MEDICINSK QIGONG

ZHINENG QIGONG är en medicinsk qigong, anpassad till den moderna människan, som tränar både kropp och sinne.  Vid regelbunden träning blir du starkare och mjukare i kroppen. Du blir lugnare inombords men får mer ork och energi. Har du kronisk smärta så är chansen god att den lindras. Många rapporterar dessutom att de sover bättre. Det här är ett system med 5 olika rörelsemönster som görs efter varandra i ett levande flöde. På kurserna fokuserar vi på en del i taget och kopplar sedan ihop dem till fullt program som tar ca 15 min att genomföra. I träningen ingår även meditation och avslappningsövningar.

Det här är en av de största qigong-stilarna i Kina och den har vunnit pris som mest verksamma medicinska qigong. Forskning har gjorts både utomlands och på Karolinska sjukhuset i Stockholm. Har du en gång lärt dig hela programmet har du det med dig resten av livet.

Är du intresserad av qigong?

Fyll i dina uppgifter nedan så skickar jag inbjudan till dig när jag startar upp nästa qigong-grupp. Ett par gånger per år kan det också tänkas komma annan qigong-relaterad information.

Vi respekterar din integritet och delar inte din e-postadress med någon. Du kan när som helst avregistrera dig från listan.