MIN STORY

Mitt namn är Karin Stenberg.  Sedan en tid tillbaka  har jag flyttat min mottagning från Kristinehamn till Storfors, där jag ger behandlingar – huvudsakligen med Kinesisk akupunktur och Klassisk svensk massage. Tidigare har jag i ca 20 år haft min mottagning i Tyresö, Stockholm.

Fram till slutet av 9o-talet jobbade jag som exportsekreterare på ett dataföretag. Jag var spindeln i nätet och hade daglig kontakt med myndigheter,kunder och rederier världen över. Med småbarn hemma,husrenovering och andra åtaganden blev det för mycket och både kropp och själ sa ifrån. Jag gick in i en djup utmatting med många överkänsligheter.

Det gav mig en chans till att omvärdera mitt liv och det ekorrhjul jag hamnat i. Jag släppte mycket av det gamla och startade en spännande resa i hälsans tecken. Det har jag inte ångrat en sekund!

Jag är fascinerad av kropp ochsjäl ur ett helhetsperspektiv och försöker hela tiden vidareutbilda mig för att utvecklas som terapeut och som människa. Jag har gått många utbildningar inom Naturmedicin och Personlig utveckling. Min utbildning i Kinesisk medicin är dock den som fascinerat mig mest, med sitt helhetstänk och sin mångtusenåriga tradition.   Redan som 20-åring var jag fascinerad av Kina och läste kinesiska ett par år på Stockholms universitet  och i Singapore. Det fick jag användning för 2013 när jag var i Beijing och praktiserade akupunktur på ett kinesiskt sjukhus.

Att få jobba med andra människor är ett förtroende som bör förvaltas väl. Det är därför en självklarhet att det vi pratar om under behandling stannar mellan dig och mig.

Jag är auktoriserad medlem i Svenska Homeopaters Riksförbund och Svenska Akupunkturförbundet.
Dessa medlemskap är din trygghet. De innebär att jag har gedigen utbildning både inom konventionell och komplementär medicin samt följer förbundens hygieniska och etiska regler. Inga yrkesskyddade titlar finns inom dessa områden.