INTRODUKTION INFRARÖD VÄRMEFILT

Från och med vecka 18 november kan jag erbjuda en helt ny behandlingsform här hos mig på kliniken i Kristinehamn. Det är en helkroppsbehandling i en värmefilt som utstrålar dubbelvågigt infrarött ljus.  Det här är en effektiv behandling som INTE kan jämföras med infraröd bastu, här får man mycket mer påtagliga resultat. Denna behandlingsmetod kan användas för sig eller med fördel kombineras med andra kroppsterapier såsom akupunktur, koppning eller massage.

Behandlingen tar 30 minuter och det infraröda ljuset värmer och mjukar upp stela muskler, smärtlindrar och förbättrar cirkulationen.  Vidare är behandlingen hudstärkande (sammandragande) och avgiftande – mycket bra för att boosta lymfcirkulationen. Dessutom förbränner man upp till 800 kcal per behandling. Metoden används flitigt utomlands av läkare, sjukgymnaster och andra terapeuter som vill effektivisera sina behandlingar.

Värmebehandlingen kan med fördel kombineras med en MAGNESIUM DETOX-INPACKNING med helt naturliga ingredienser!

Allt för många har idag för låga halter magnesium i kroppen, vilket på sikt kan leda till ökad risk för muskelspänningar, sömnstörningar, depressioner, minnesstörningar och till och med hjärt-kärlsjukdomar och diabetes.

Förutom att ge kroppen en oftast välbehövlig magnesiumboost har inpackningen även följande effekter på kroppen:

Vulkanaska avgiftar och förbättrar hudstrukturen – god inverkann på celluliter och hudsprickor. Andra ämnen ökar hudens elsticitet och överflödsvätska drivs ut och minskar omfång och ger huden ny spänst. Många upplever att värk och stelhet minskar kraftigt.

Inpackningen torkas av efter behandlingen och efterlämnar en skön fräsch känsla. Du har trosor/kalsonger på dig under behandlingen så medtag ombyte!

Behandling med infraröd filt (med eller utan inpackning) tas lämpligtvis i
kurform för maximal effekt. En kur kan vara på 5-10 behandlingar under en period av 1-2 månader.

INTRODUKTIONSERBJUDANDE – gäller om du påbörjar kur senast under december 2019

Kurpaket 1 – LYX
Skapar bättre cirkulation, vilket stimulerar elasticiteten i huden. Avgiftar och förebygger celluliter och hudsprickor. Ökar lymfflödet och befrämjar muskler och senor. Vid ansiktsakupunktur motverkas häng och mindre rynkor. Ansiktet får en vacker lyster.
Ingår:
–  Värmefilt med magnesiuminpackning (inpackningen frivillig)
–  Ansikts-akupunktur (frivilligt)
– Svalkande och lugnande ansiktsmask
–  Massage ansikte och skalp
–  Terapeutiskt te

5 x 60 min (1-2 ggr/vecka) NU 2500,-
Normalpris: 3250,-

(Enstaka behandling kostar 800,-)

Kurpaket 2 – KROPPSTERAPI
Vid muskelsmärta och stelhet, kombinera filten med antingen koppning/koppningsmassage eller med akupunktur. Då kommer vi åt spända muskler och stagnationer som skapar obehag. Vid krampaktig smärta/spänning tillför vi även magnesiuminpackning för att maximera behandlingen. Obs! Smärta som blir sämre av värme skall inte behandlas i värmefilt.
Ingår:
– Koppning/ Koppningsmassage eller akupunktur
– Värmefilt
– Inpackning (vid behov)
– Terapeutiskt te

5 x 60 min (1-2 ggr/vecka) NU 2500,-
Normalpris: 3250,-

(Enstaka behandling kostar 800,-)

OBS! Klippkort för kurer är giltiga i 2 månader

BOKA KURPAKET HÄR!