HAR JAG RÅD OCH HAR JAG TID?

Untitled design (3)I det samhälle vi lever i är det viktigt att hålla koll på tid och pengar. Allt ska vara effektivt och för många är dagarna inrutade från morgon till kväll.  Massage kan vara den källa till avkoppling du behöver för att orka med trycket i livet i övrigt. Det kan också vara den rehabilitering du behöver för att komma tillrätta med symtom du fått av den dagliga stressen.

Har du aldrig varit hos massör förut , kan det vara bra att inleda på med 30 min första gången. Då får du möjlighet att prova på om du tycker det är skönt och om du gillar just mina händer. Vill du att jag ska hinna jobba igenom ett område (som tex axlar, nacke och rygg) ordentligt så rekommenderar jag dock 45 eller 60 minuter. Till en riktig genomgång av hela kroppen behövs 90 minuter. För barn (8-12 år) erbjuder jag 15 minuters massage. Även barn får spänningar idag och kan ha svårt att sova på grund av stress. Då kan man prova massage.

Vid akuta problem, som t ex en tillfällig överansträngning, kan det räcka med en eller några få behandlingar. Har man haft besvär under lång tid behövs det ofta en hel serie behandlingar under en tidsperiod. Man kan också kombinera massagen med akupunktur eller laser för snabbare och effektivare resultat. Det kostar inget extra och det diskuterar vi när du kommer.

Många går regelbundet på massage bara för att det känns skönt och avkopplande och för att förebygga att besvär uppstår. Att regelbundet ta behandlingar är en investering i dig själv. Du slappnar av och upplevelsen ger dig en känsla av välbehag som varar länge. Du håller borta trötthet och smärta i axlar,rygg och nacke. Massage kan också göra att man snabbare kommer igen efter skador eller operationer.

Går man regelbundet på massage så lönar det sig att köpa ett klippkort. Behöver du verkligen behandling men har inte råd, ta upp det med mig så kanske vi kan komma fram till en lösning.

 


Läs mer under följande länkar:

Mår alla bra av massage?

Massage

Vad händer hos massören?