Nytt på kliniken! Infraröd värmebehandling med eller utan lerinpackning

Från och med vecka 8 (20/8) kommer jag att kunna erbjuda en helt ny behandlingsform här hos mig på kliniken i Tyresö. Det är en helkroppsbehandling i en värmefilt som utstrålar dubbelvågigt infrarött ljus.  Det här är en effektiv behandling som INTE kan jämföras med infraröd bastu, här får man mycket mer påtagliga resultat. Denna behandlingsmetod kan användas för sig eller med fördel kombineras med andra kroppsterapier såsom akupunktur, koppning eller massage.

Behandlingen tar 30 minuter och det infraröda ljuset värmer och mjukar upp stela muskler, smärtlindrar och förbättrar cirkulationen.  Vidare är behandlingen hudstärkande (sammandragande) och avgiftande – mycket bra för att boosta lymfcirkulationen. Dessutom förbränner man upp till 800 kcal per behandling. Metoden används flitigt utomlands av läkare, sjukgymnaster och andra terapeuter som vill effektivisera sina behandlingar.

Värmebehandlingen kan med fördel kombineras med en MAGNESIUM DETOX-INPACKNING med helt naturliga ingredienser!

Allt för många har idag för låga halter magnesium i kroppen, vilket på sikt kan leda till ökad risk för muskelspänningar, sömnstörningar, depressioner, minnesstörningar och till och med hjärt-kärlsjukdomar och diabetes.

Förutom att ge kroppen en oftast välbehövlig magnesiumboost har inpackningen även följande effekter på kroppen:

Vulkanaska avgiftar och förbättrar hudstrukturen – god inverkann på celluliter och hudsprickor. Andra ämnen ökar hudens elsticitet och överflödsvätska drivs ut och minskar omfång och ger huden ny spänst. Många upplever att värk och stelhet minskar kraftigt.

Inpackningen torkas av efter behandlingen och efterlämnar en skön fräsch känsla. 

Behandling med infraröd filt (med eller utan inpackning) tas lämpligtvis i
kurform för maximal effekt. En kur kan vara på 5-10 behandlingar under en period av 1-2 månader.

Håll utkik efter mina introduktionserbjudanden  i nästa nyhetsbrev!

Dela gärna denna information

About the author

Karin Stenberg är verksam inom Personlig utveckling och Komplementär medicin sedan snart 20 år. Hon driver företaget Healthy Habits i Kristinehamn ochTyresö där hon ger behandlingar och håller kurser och föredrag på temat hälsa.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *